Barion Pixel

Esztergomi Boszorkány História

Köszöntünk ezen a szellemes utazáson!

Ez nem lesz sétagalopp. Olyan küldetésre indulsz, ami régmúlt időkbe vezet vissza egy nyomozás erejéig, hogy átélhesd az akkori eseményeket… mintha most történt volna meg… hogy megláthasd az igazságot… egy másvilági segítő szemszögéből.

Itt a logikádra éppúgy hagyatkozhatsz, mint a leleményességedre és a józan paraszti észre… ám szükséged lesz egy csöppnyi bátorságra is!

INDULJON A KALAND

Ti, akik ezt az üzenetet olvassátok, egy igen különös ügybe csöppentetek. Egy középkori boszorkányüldözés körülményeinek nyomait követhetitek végig, s rejtélyeit fürkészhetitek ki, ha belevágtok ebbe a kalandba. A feladat kinyomozni pontosan mi is történt Sopron belváros ódon várfalai között a középkori boszorkány üldözések és perek időszakában… amikor is tragikus történések során eltűnt egy rejtélyes mágikus ékszer.

1. Vajon mikor történhetett mindez…?

2. Pontosan hol…?

3. Ki volt a máglyára ítélt boszorkány?

Ezen az úton egy boszorkány szelleme vezet majd titeket különös rejtélyes helyeken, téren és időn át, még el nem juttok a rejtély kulcsához.
Idézzétek meg a szellemet és ő visszavisz titeket az események időszakába, ahol minden részlet kibontakozhat a szemetek előtt, …persze csak akkor, ha veszitek az üzeneteit!