Amely létrejött az  Nyomozosjatekok.hu weboldalt (továbbiakban: Weboldal) üzemeltető Crazy Garage Szabadidő Egyesület Sopron, Mező utca 10.  a továbbiakban: Szolgáltató), és a weboldalon megvásárolt nyomkereső városnéző kalandozás szolgáltatás (továbbiakban: Nyomozosjatekok) igénybevevője ( a továbbiakban: Felhasználó) között.
Az Nyomozosjatekok weboldal a
https://nyomozosjatekok.hu webcímen érhető el.

1. Foglalás

(1) A Weboldal látogatása, előzetes regisztrációhoz nem kötött. Az Nyomozosjatekok a sikeres foglalást és a fizetést követően vehető igénybe.
A foglalás a menete:

  • Foglaló űrlap kitöltése valós adatokkal
  • A rendszertől kapott automatikus e-mail üzenetben foglaltak szerint a részvételi díj átutalása, vagy bankkártyával történő fizetés követően.
  • A Szolgáltatótól kapott e-mail üzenet a részvételi díj Szolgáltató számláján való jóváírásáról, amely tartalmazza valamennyi információt a játék megkezdésével kapcsolatban.
  • Az átutalás határidőre meg nem érkezte esetén a foglalást automatikusan törli a Szolgáltató.

(2) A foglalás alkalmával a Felhasználó az alábbi adatokat adja meg:

  • e-mailcím (kötelező)
  • név (kötelező) – számlaigény esetén cím, esetleg adószám
  • telefonszám (nem kötelező)

A foglalás során elfogadásra kerülnek a Weboldal és az Nyomozosjatekok használatára vonatkozó, jelen szerződésben szabályozott Általános Szerződési Feltételek.
(3) A Szolgáltató nem felel a foglalás során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért.
(4) A foglalás során megadott adatokat a Felhasználó azonosítása, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli a Szolgáltató.

2. A foglalás lemondása

(1) A regisztrált és már kifizetett foglalást a Felhasználó e-mailben küldött üzenetben mondhatja le.
(2) Amennyiben a Felhasználó a már kifizetett játékot követően 24 órán belül lemondható, a Szolgáltató visszautalja a díj teljes összegét.
(3) A lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a Felhasználó a díj visszautalására nem tarthat igényt, azonban a Szolgáltató lehetőséget ad egy másik időpont lefoglalására.

3. Fizetés

(1) Fizetés bankkártyával és banki átutalással lehetséges. Az átutalás teljesülése után könyvelésre kerül a befizetés, és ezután Szolgáltató elektronikus számlát küld a foglaláskor megadott e-mail címre.

(2) Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a Szolgáltatóhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

4. Részvételi feltételek

(1) Az Nyomozosjatekok ban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt.
(2) 10. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel vehet részt az Nyomozosjatekok-ban. Leginkább szülő/nagykorú javasolt.
(3) Az Nyomozosjatekok-ban alkohol vagy egyéb tudatmódosítószer hatása alatt álló személy nem vehet részt.
(4) Az Nyomozosjatekok  időtartama a Felhasználó által választott tempótól és feladatmegoldó képességétől függően 1-2 órától akár 5-6 óráig is terjedhet.
(5) A Felhasználónak a játék teljes időtartama alatt rendelkeznie kell 1 db okostelefonnal, internet elérhetőséggel.
(6) Az Nyomozosjatekok csak olyan Felhasználó vehet részt, aki képes egy nagyjából 2 km-es gyalogos túra teljesítésére.
(7) A játékhoz kényelmes ruházat ajánlott.

(1) Amennyiben valamely résztvevő az Nyomozosjatekok során elakad, lehetősége van, játékon belül segítséget kérni.

5. Felelősség

(1) A Szolgáltató semmiféle felelősséget sem vállal az Nyomozosjatekokon való részvételből eredő, vagy azzal kapcsolatosan keletkező személyi, vagyoni és nem vagyoni károkért.
(2) Mivel a játék közterületen játszódik, a Szolgáltató kizárja a felelősségét a túravonal, illetve túravonalon lévő eszközök, stációk megközelíthetetlenségéért, használhatatlanságáért, instrukciók vagy információk hiányáért, használhatatlanságáért, értelmezhetetlenségért.
(3) A résztvevők tudomásul veszik és elfogadják, hogy kizárólag saját felelősségen vesznek és vehetnek részt az Nyomozosjatekokon, és semmiféle követelésük nem származik abból, ha bármilyen okból, ideértve a Szolgáltatónak felróható okból nem tudják az Nyomozosjatekokat a meghirdetetett módon igénybe venni.

6. Ajándékutalvány

(1) Ajándékutalvány vásárlására a honlapon keresztül, az erre kialakított felületen nyílik lehetőség.

(2) Az ajándékutalványok megvásárlásával egyidejűleg Felhasználó elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

(3) Az ajándékutalvány kiállítása névre szólóan utalvány formájában történik. Az utalványok 1 évig beválthatóak. Minden ajándékutalvány egyedi azonosítóval ellátott. Azonosító nélkül az utalvány nem érvényes és nem használható fel.

(4) Szolgáltatónak – különleges esetben – joga van érvényességi időt meghatározni egyes utalványok esetében.

(5) Szolgáltató garantálja, hogy minden utalvány felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz kellő számú programot szervez, de fenntartja a jogot az aktuális programkínálat megváltoztatására.

(6) A megváltozott programkínálat, illetve az az eset, amennyiben Eladó bármilyen okból felfüggeszti vagy befejezi tevékenységét, nem jogosít az ajándékutalvány árának visszatérítésére.

7. Szerzői jog

A Honlap, a Túra, vagy azokkal kapcsolatosan bármilyen eszköz, dokumentum, így különösen a Túra dokumentumok (térképek stb.), ötlet a Nyomozosjatekok szellemi tulajdona, azok másolása, átadása, nyilvánosságra hozatala, szolgáltatásnyújtáshoz való felhasználása vagy egyéb a fentiektől eltérő célra való felhasználása tilos, és az ilyen felhasználás ellen a Szolgáltató polgári és büntetőjogi eszközökkel fellép.

2023. 01. 01.